Missie & Visie

Onze missie

Plezier

In ons centrum werken we constructief samen. Leerlingen, ouders, leerkrachten en werkgevers stimuleren en prikkelen elkaar. We bieden op een leuke en ervaringsgerichte manier doelstellingen aan. Leren en werken in een stimulerende omgeving geeft zin in meer. Leerlingen doorlopen met goesting hun schoolcarrière en starten hun loopbaan. We brengen alle partners samen om te genieten van de evolutie van onze jongeren en om successen te vieren.

Iedereen verdient voldoening en plezier in zijn werk.

Creativiteit & vernieuwing

In ons centrum durven we anders te denken en te zijn. Iedereen werkt aan tools om problemen om te buigen naar oplossingen en vernieuwing. Elke situatie biedt kansen om je leven verder te ontwikkelen. Creativiteit en talenten zijn een bron van energie.

Respect, gelijkwaardigheid & rechtvaardigheid

In ons centrum leveren we maatwerk door samen te werken. We creëren respect, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid. We vertrekken vanuit eigenwaarde en zijn een draagvlak voor talenten.

Verscheidenheid is rijkdom.

Persoonlijke ontwikkeling, maximale kansen &sociaal engagement

In ons centrum haalt iedereen het beste uit zichzelf en uit elkaar. Groei, ontwikkeling en engagement versterken ieders plaats in de samenleving.

Ieder(s) engagement is welkom!

Onze visie

Plezier

Samenwerken en elkaar regelmatig complimenten geven, zorgt voor een aangename sfeer. Wees jezelf, droom, en doe waar je goed in bent. Risico’s nemen en fouten maken mag, leer eruit.

Creativiteit & vernieuwing

Wij stellen onszelf blijvend in vraag, staan open voor anderen en veranderingen. We werken oplossingsgericht. Zelfredzaamheid is een doel. Wij durven risico’s nemen. We bieden contexten aan om talenten op te sporen en te ontwikkelen.

Respect, gelijkwaardigheid & rechtvaardigheid

Door elkaar beter te leren kennen groeien we in openheid naar elkaar.

We maken afspraken en komen deze na. We vertrekken hierbij vanuit duidelijkheid, transparantie en de oprechtheid van iedereen. Zo bereiken we in respect gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid.

Persoonlijke ontwikkeling, maximale kansen &sociaal engagement

De diversiteit binnen ons centrum brengt verschillende leefwerelden, ervaringen, interesses, talen, culturen,… bij elkaar. Deze verscheidenheid wordt benut en creëert maximale kansen.

Opleiding gevonden die je wil volgen?

Schrijf je in en dan maken we een afspraak in ons centrum zodat je onmiddellijk met ons aan de slag gaat.